All PostsçapulingEventsFuture ArchiveSeen Beyond

Cosmic Candies in Istanbul

Bild

We went for taking a walk to the district Galata in Istanbul. In the Serdari Ekrem Sokak we met a Cosmic Cat, saw a Martian’s painting and lots of candies some spezies have left in a store. Go and have a look! They are out there for stealing sweets and causing chaos Mega Reis was claiming today.

War on Earth and War from out of space is providing lots of candies for the treasures of our world’s leaders. Thanks to Mega Reis for ones in a while sharing some candies with his followers. It is good to keep them busy.

İstanbul’da Uzaydan Şeker

Galata’da bir Bayram yürüyüşüne çıktık. Serdarı Ekrem Sokakta kozmik bir kedi ile tanıştık. Bir Marslı’nın tuvalı duruyordu bir duvarda. Dükkanlarda bilinmez yaratıklardan bırakılmış şeker göründü. Bir gidin ve görün kendi gözlerinizle. Ayrıca birileri dolaşıp şeker çalmakla ve kaos yaratmakla meşgül bildirdi Mega Reis bugün.

Cihanda harp ve uzayda harp dünya liderlerin hazineleri şekerlerle doldurmakta. Çok minettarız Mega Reis’e ara sıra yandaşlarıyla birkaç şeker paylaştığı için. Öylese meşgül tutulmaktadırlar.

 

 

 

 

Leave a Reply